Winterfeestje in Egmond aan zee | 18 december 2022

Een geweldig dag in Egmond aan zee bij Restaurant Natuurlijk met het Winterfeestje.

Geniet van muziek, marktkramen met leuke ondernemers, een vuurtje en allerlei andere leuke activiteiten.

Van 12:00 tot 17:00 zijn er marktkramen opgebouwd met bijzondere deelnemers die inspirerende producten verkopen. Daarna zal het feest nog tot lang in de avond doorgaan.

Datum/Tijd
18 december 2022
12:00 - 17:00

Locatie
Restaurant Natuurlijk


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Marktkraam 3 m
Een marktkraam van 3 m in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam 3 m
Een hoekkraam van 3 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€67,50
Vrijstaande kraam 3 m
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Grondplaats 3 m
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats 6 m
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.