Kerstdorp Uitgeest | 11 december 2022

Het eerste echte kerstdorp in het historische centrum van Uitgeest met een ijsbaan, kinderatracties, de kerstman, diverse koren en een podium met muziek. Schaatsen is gratis voor bezoekers. Het hart van het kerstdorp is op een charmant pleintje met daaromheen kramen met bijzondere deelnemers en inspirerende producten. Het kerstdorp vindt plaats op zaterdag 10 december van 14.00 tot 21.00 en zondag 11 december van 12.00 tot 19.00 uur.
Hier is een link naar het evenement op facebook: https://www.facebook.com/kerstdorpuitgeest

Datum/Tijd
11 december 2022
12:00 - 19:00

Locatie
Kerstdorp Uitgeest


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Houten huisje
Charmant houten huisje dat voor beide dagen gehuurd kan worden. Het huisje kan op slot na de markt. Opslag van producten is op eigen risico. De prijs is excl. btw.
€245,00
Marktkraam
Een marktkraam van 3 m breed in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam
Een hoekkraam van 3 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€67,50
Vrijstaande kraam
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Combi-ticket - vrijstaande kraam, 10 & 11 december
Op beide dagen van de kerstmarkt dezelfde vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€125,00
Grondplaats klein
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats groot
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.