Tiny Roots | Camping Bakkum | 22 oktober 2022

De laatste editie van de Tiny Roots van dit jaar met speciaal uitgekozen deelnemers in het laatste weekend van de herfstvakantie. Nog een dag op de camping om elkaar te ontmoeten en het seizoen af te sluiten. Tegelijk is er een grote rommelmarkt op het speelveld georganiseerd.

Openingstijden: 11 – 17 uur

Datum/Tijd
22 oktober 2022
11:00 - 17:00

Locatie
Camping Bakkum


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Marktkraam 4 m
Een marktkraam van 4 m in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam 4 m
Een hoekkraam van 4 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€70,00
Vrijstaande kraam 4 m
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Grondplaats 3 m
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats 6 m
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.