Candlelight Castricum | 17 december 2022

De Candlelight Shopping vindt plaats op zaterdag 17 december 2022. Dit evenement heeft een jarenlange traditie met muziek op diverse podia, een winter-springkussen en andere leuke activiteiten voor jong en oud.

De tijden van de Candlelight Shopping zijn van 16:00 tot 21:00 uur. De locatie is het centrum van Castricum met de Torenstraat, rondom het Bakkerspleintje en de gehele Burg. Mooijstraat.

Datum/Tijd
17 december 2022
16:00 - 21:00

Locatie
Castricum


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Marktkraam 4 m
Een marktkraam van 4 m in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam 4 m
Een hoekkraam van 4 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€70,00
Vrijstaande kraam 4 m
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Grondplaats 3 m
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats 6 m
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.