Zondagsmarkt Castricum | 18 juni 2023

De Zondagsmarkt in Castricum is in september 2021 opgestart met ongeveer 50 kramen, inmiddels is de markt gegroeid naar 120 kramen.

De markt loopt door het hele centrum van het dorp, vanaf de Dorpsstraat ter hoogte van de Pancratiuskerk tot helemaal aan het einde van de Burgemeester Mooijstraat met een kleurrijk lint van geweldige kramen. Voor iedere interesse zijn er de juiste kramen.

Geniet ook van allerlei extra activiteiten en inspanningen van de ondernemers. Iedereen is enthousiast om de bezoekers een fantastische dag te bezorgen.

De markt is open van 11 tot 17 uur en de entree is gratis.

Datum/Tijd
18 juni 2023
11:00 - 17:00

Locatie
Castricum


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Marktkraam 3 m
Een marktkraam van 3 m in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam 3 m
Een hoekkraam van 3 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€67,50
Vrijstaande kraam 3 m
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Grondplaats 3 m
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats 6 m
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.