Willibrordus Landgoedfair | Heiloo | 29 mei 2023

Beleef een fantastische dag op de Willibrordus Landgoedfair in Heiloo op 2e Pinkerdag, maandag 29 mei 2023.

Bezoek de gezellige markt op het grote grasveld van het landgoed en de bedrijven in de Cultuurkoepel. Hier is binnenruimte beschikbaar voor bedrijven met gevoelige producten en een inhoudelijk programma. Een dag om nooit te vergeten!

Voor bedrijven met voeding en/of dranken worden de boekingen persoonlijk afgesproken. Stroom of andere faciliteiten zijn ook af persoonlijke afspraak mogelijk. Hiervoor kan gemaild worden naar bea@rootsmarket.nl

 

Datum/Tijd
29 mei 2023
11:00 - 17:00

Locatie
Cultuurkoepel en landgoed Willibrordus Heiloo


Inschrijven

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Marktkraam 3 m - grasveld bij Cultuurkoepel - buiten
Een marktkraam van 3 m in een set van maximaal 5 kramen. De prijs is excl. btw.
€60,00
Hoekkraam 3 m - grasveld bij Cultuurkoepel - buiten
Een hoekkraam van 3 m met vrije zijkant en 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€67,50
Vrijstaande kraam 3 m - grasveld bij Cultuurkoepel - buiten
Een vrijstaande kraam van 3 m met aan beide kanten 1 meter afstand tot de volgende set kramen. De ruimte is geschikt om eenvoudig naar de voorkant van de kraam te kunnen lopen. Als er extra ruimte nodig is kan een kleine of grote grondplaats erbij geboekt worden. De prijs is excl. btw.
€75,00
Grondplaats 3 m - grasveld bij Cultuurkoepel - buiten
Een grondplaats van 3 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€25,00
Grondplaats 6 m - grasveld bij Cultuurkoepel - buiten
Een grondplaats van 6 m breed en 2,5 m diep om zelf in te richten of te combineren met een kraam. Grondplaatsen zijn btw-vrij.
€50,00
Cultuurkoepel - staanplaats 2 m breed x 2 m diep - met ronde hoge statafel
Een plek in de Cultuurkoepel met een ronde hoge statafel. Ideaal voor bedrijven met kwetsbare producten.. De prijs is excl. btw.
€75,00
Cultuurkoepel - staanplaats 4 m breed x 2 m diep
Een staanplaats in de Cultuurkoepel. Ideaal voor bedrijven met kwetsbare producten. De staanplaats is zonder inrichting. De prijs is excl. btw.
€125,00

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.

Weergegeven prijzen zijn exclusief 21%btw

Bij Roots vinden we het belangrijk dat onze standhouders een bijzonder verhaal hebben. Daarom vind je extra informatie over onze standhouders en hun verhaal op deze pagina.