Deelnemen

De Roots Market vindt in 2018 plaats op hele mooie locaties in Noord Holland

De kosten voor deelname bedragen:

  • Marktkraam 4 meter: € 50,00 (excl. btw)
  • Halve marktkraam 2 meter: € 30,00 (excl. btw)
  • Grondplaats (zelf inrichten): € 10,00 strekkende meter (2 m diep) (geen btw!)

 

Op zondag 22 juli vindt op Landgoed Willibrordus in Heiloo onze geweldige zomermarkt plaats met volop (kinder)activiteiten, food en muziek!

Inschrijfformulier zomermarkt @Willibrordus Heiloo:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvyE7IZdAFwjFUh6BJVLR-Wy9l44JikjZjBxbtb1BbCu_AnQ/viewform

 

Landgoed Duin en Bosch: op deze prachtige plek, midden in het duingebied van Castricum aan Zee, vindt iedere 2e zondag van de maand de Roots Market rondom het authentieke gebouw van De Oude Keuken plaats. Dit ambachtelijk en biologische restaurant werkt vol passie met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. DOK heeft buiten een groot terras en een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Ook vindt hier tijdens de markten een live muziek programma plaats. Samen maken we er onvergetelijke dagen van!

Inschrijfformulier Landgoed Duin en Bosch/DOK Castricum:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFUrFKsq6Gbr6Zme-9oKbuK5Yo_ozlMdPz2MGxSfymLrEshw/viewform

 

Op de Boulevard in Egmond aan Zee, op een steenworp afstand van het strand en de zee, nabij het op zondag geopende centrum, met veel doelgroep bezoekers waarvan zeker de helft Duitse toerist is. Een hele druk bezochte markt op de eerste zondag van de maand van april t/m september met de wind in je haren!

Let op: betaald parkeren (12 euro per dag) ook voor standhouders!

Inschrijfformulier Egmond aan Zee:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTs7ylh1R5COLoUFq9wYUGnwOzvBK3kogHpoWLjmIntFq6ww/viewform

 

Op Camping Bakkum staan we 5 x per jaar op een zaterdag, heerlijk onder de bomen op de oudste camping van Nederland, een klein dorp opzich. Met 2000 staanplaatsen lopen er op een mooie zomerdag gemiddeld 7500 mensen rond, waarvan veel gezinnen met jonge kinderen. Een prachtige plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ouders rustig kunnen rondneuzen en waar alle tijd en ruimte is voor een lekker hapje of drankje.

Gratis parkeren op de camping voor standhouders!

InschrijfformulierCamping Bakkum:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7jwvRGepAtvdlLyS4fzWTgXS_RBNgKQ9t6GnbeTXXgeRYNQ/viewform

 

Ben je geïnspireerd geraakt om deel te nemen? Heb je unieke, handgemaakte, ecologische, leuke, grappige & goede of mooie producten die een meerwaarde zijn voor de bezoekers en deze wereld? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen!

Inschrijven voor deelname aan de markten in 2018 kan via de formulieren. Deelname is pas akkoord na schriftelijke bevestiging door ons via de mail.